KRSTAJIĆ SAOPŠTAVA SPISAK: Orlovi se spremaju za Ligu nacija

Izvor: Večernje novosti, 27.Sep.2018, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRSTAJIĆ SAOPŠTAVA SPISAK: "Orlovi" se spremaju za Ligu nacija

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije sutra će u sportskom centru u Staroj Pazovi obrazložiti za koje se igrače odlučio Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštiće sutra u sportskom centru u Staroj Pazovi spisak igrača na koje računa za predstojeće mečeve u UEFA Ligi nacija."Orlovi" će prvo 11. oktobra igrati protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Crne Gore u Podgorici, a tri dana kasnije gostovaće Rumunima u Bukureštu.Srbija se posle dva odigrana kola u Grupi 4 Lige C nalazi na drugom mestu sa četiri osvojena boda koliko ima i prvoplasirana Crna Gora, koja ima bolju gol razliku.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krstajić još precrtava: Nema Gaćinovića i Jovića! Debituje Jovičić

Izvor: MozzartSport.com, 28.Sep.2018, 08:35

Selektor Srbije Mladen Krstajić će danas saopštiti spisak igrača na koje računa za mečeve Lige nacija u Podgorici 11. oktobra i Bukureštu tri dana kasnije. Sportski žurnal jutros donosi kompletan Krstajićev spisak koji bi on danas trebalo da objavi javnosti. Selektor se prema saznanjima Žurnala...

Nastavak na MozzartSport.com...

MIJAT GAĆINOVIĆ NA SPISKU ORLOVA: Mladen Krstajić saopštio imena igrača za Crnu Goru i Rumuniju (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 28.Sep.2018

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača na koje računa za predstojeće mečeve u UEFA Ligi nacija protiv Crne Gore i Rumunije. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.