Borusija Dortmund neće prodati Obamejanga

Izvor: RTS, 19.Jul.2017, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borusija Dortmund neće prodati Obamejanga

Fudbalski klub Borusija iz Dortmunda obavestio je svog napadača Pjera-Emerika Obamejanga da ga neće prodati u letnjem prelaznom roku, preneli su nemački mediji.

Za Obamejanga su zainteresovani brojni evropski klubovi, među kojima i Čelsi, a uprava Borusije dala je svom napadaču rok da odluči da li će napustiti klub, ali je taj rok istekao.
Pošto 28-godišnji Obamejang nije doneo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odluku na vreme, Borusija ga neće prodati.
"Smatramo da je prelazni rok završen. Tajming je na kraju bio odlučujući", rekao je sportski direktor Borusije iz Dortmunda Mihael Cork za magazin Kiker.
Obamejang je prošle sezone bio najbolji strelac Bundeslige sa 31 golom u 32 utakmice. On je postigao 40 golova u svim takmičenjima.
Fudbaler iz Gabona je utorak postigao dva gola u pobedi Borusije protiv Milana od 3:1 u prijateljskoj utakmici.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.