Dan za derbi, tuča navijača Partizana i policije

Fudbaleri Partizana pobedili su kao gosti Crvenu zvezdu sa 3:1 u prvom kolu plej-ofa, i tako se izjednačili sa njima po broju bodova na vrhu tabele. Pre utakmice, navijači Partizana su se sukobili sa policijom. Napadači uhapšeni. Manji incidenti tokom poluvremena derbija. Posle utakmice, ispred svlačionica se sukobili Kanga i Everton.

22.50Uhapšena trojica osumnjičenih za napad kamenicama na policajce uoči derbija.

20.06 – Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga i Partizana Everton sukobili su se ispred svlačionica posle "večitog" derbija na stadionu "Rajko Mitić", javlja Beta.

Koškanje je počelo u tunelu, nastavilo se ispred svlačionica, a veći sukob sprečili su ostali igrači dva kluba i policija.

19.38 - Fudbaleri Partizana pobedili su Crvenu zvezdu 3:1 (1:0) na 154. večitom derbiju i dodatno zakomplikovali trku za šampionsku titulu.

19.00 - Tokom poluvremena utakmice desili su se manji incidenti, prenosi Beta.

Navijači Partizana su na južnoj tribini zapalili nekoliko stolica, zbog čega su intervenisali vatrogasci, koji su posle nekoliko minuta ugasili požar. Na istočnoj tribini, na kojoj je smeštena druga, manja grupa navijača crno-belih, žandarmerija je tokom pauze ušla i sprečila tuču, pošto je izbio manji incident.

Poluvreme je završeno vođstvom Partizana od 1:0.

17.30 – Tri policajca lakše su povređena u incidentu u blizini stadiona "Rajko Mitić" uoči derbija između Partizana i Crvene zvezde, kada ih je kamenicama gađala grupa navijača, saznaje Tanjug.

Zbog održavanja derbija, okolinu stadiona obezbeđuje veliki broj pripadnika policije.

Tanjugu je rečeno da su od Autokomande pa sve do Crnotravske ulice velike gužve u saobraćaju, dok se od Slavije do stadiona "Rajko Mitić" povremeno zatvaraju za saobraćaj sve ulice, uključujući i Ulicu Ljutice Bogdana.

16.40 – Navijači Partizana sukobili su se sa policijom dva sata pre početka 154. "večitog" derbija na stadionu "Rajko Mitić", javlja Tanjug.

Do tuče je došlo kada su na Autokomandi pristalice crno-belih htele da do stadiona dođu ulicom Ljutice Bogdana, trasom kojom dolaze navijači Zvezde, što je policija sprečila.

Navijači su bakljama, dimnim bombama i topovskim udarima zasuli pripadnike policije, koja je ipak uspela da smiri situaciju.

16.30 – Policija je u jednom trenutku blokirala prilaze stadionu "Rajko Mitić", kako bi do njega stigli navijači Partizana.

15.50 – Velika je gužva na Autokomandi, koja je gotovo neprohodna, javlja reporter RTS-a.

15.45 – Potpuno očekivano, jake policijske snage raspoređene su širom glavnog grada.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво