Ovo je Srbija

Opština Smederevska Palanka sklopila je 2010. godine ugovor sa firmom PWW da umesto tadašnjeg Javnog komunalnog preduzeća odnosi smeće sa podrčja cele opštine. Danas, Opština tom preduzeću duguje 20 miliona dinara, a građani su nezadovoljni njihovim radom. Više u priči Biljane Jović.

U ekološkom udruženju Terra’s predstavljen je izveštaj „Poglavlje 27 u Srbiji: još uvek u pripremi". To je treći izveštaj koji je izradila Koalicija 27, osnovana 2014. godine, s ciljem da  prati i doprinosi procesu usklađivanja i primene politika i propisa Republike Srbije sa pravnim tekovinama Evropske unije u oblasti životne sredine i klimatskih promena. Više u prilogu Tonija Bedalova.

Inspektori rada su na Koridoru 10 kod Vladičinog Hana - izveštava Danica Mirić.

Sa načelnikom za vanredne situacije o učestalim požarima u užičkom kraju razgovara Slavica Jovanović.

Otkuda u Slovcu, na magistralnom putu između Lajkovca i Valjeva, neobično lepa kuća na čijoj fasadi stoji ime Elizabet Milbank - otkriva Slađana Vasiljević. 

Pratite nas na Jutjub kanalu i Fejsbuku

Urednice emisije: Gordana Petrović, Vesna Manojlović i Dragana Anastasijević
Odgovorni urednik Redakcije Dopisništva: mr Nenad J. Ristić

ovo_je_srbija@rts.rs

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Ово је Србија Ово је Србија

Autor:
РТС

Свеобухватна слика свакодневице у Србији, из градова и најудаљенијих места, о будућности којој стремимо и прошлости која нас учи, кроз репортаже и директна укључења са терена. [ детаљније ]

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво