PS: Samo DS ne zna šta kvalifikuje Vučića za kandidata

Pokret socijalista Beograda saopštio je da samo Demokratska stranka, koja nema svog predsedničkog kandidata, ne zna šta je to što kvalifijuje Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

PS je istakla da funkcioner DS Balša Božović nema odgovore na pitanja koja mu godinama građani Srbije postavljaju.

"Neka Balša Božović odgovori zašto Demokratska stranka nema kandidata za predsednika Republike Srbije i da li to znaći da u Demokratskoj stranci nema kadrova koji bi mogli da sakupe više od pet odsto glasova građana Srbije", navodi PS.

Ta stranka pita Božovića i koliki je procenat nezaposlenih građana Srbije bio na kraju vlasti DS 2012. godine, koliko je pljačkaških i neuspelih privatizacija sprovela DS od 2001. do 2012. godine, koliko je novih fabrika i kilometara auto-puteva sagrađeno i koliko novih radnih mesta otvoreno dok su DS i njeni kadrovi vodili Srbiju.

PS ocenjuje i da zna da su postavljena pitanja teška za Balšu Božovića i DS, ali ako ikada odgovore na njih, a trebalo bi, dobiće i odgovor šta je to što kvalifikuje Aleksandra Vućića za predsednika Srbije.

Funkcioner DS Balša Božović zapitao je ranije danas, pozivajući se na slučaj rušenja u Savamali, šta preporučuje aktuelnog premijera za kandidovanje na predsedničkim izborima.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара