Читај ми!

Budućnost ubedljivom pobedom protiv Karpoša obezbedila plej-of

Košarkaši Budućnosti plasirali su se u plej-of Jadranske lige, pošto su na svom terenu u Podgorici pobedili Karpoš sokole sa 95:61 (35:15, 23:18, 17:12, 20:16), u utakmici 22. kola regionalnog takmičenja. U drugom meču dana, FMP je savladao Olimpiju sa 89:79.

Crnogorski tim je do pobede predvodio Džej-Ar Rejnolds sa 18 poena i četiri asistencije, Nemanja Gordić postigao je 14 poena uz šest asistencija, a 14 poena dodao je i Oven Klasen.

U ekipi Karpoša najefikasniji je bio Dragan Labović sa 16 poena, a Kendrik Peri postigao je 15 poena.

Budućnost je već posle prve četvrtine obezbedila pobedu, pošto je tu deonicu dobila sa 20 poena prednosti (35:15) i do kraja je uvećala razliku.

Budućnost se tako, pored Crvene zvezde i Partizana plasirala u plej-of, a od rezultata do kraja regularnog dela znaće se sa koje pozicije.

Podgorički tim sada ima 16 pobeda i šest poraza i drugi je na tabeli. Partizan na trećem mestu ima 16 pobeda i pet poraza, ali i utakmicu manje, pošto će u nedelju u Zagrebu igrati protiv četvrtoplasirane Cedevite, koja ima 15 pobeda i šest poraza.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 12. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије