Stefanović: Vučić jedini može da pobedi u prvom krugu

Potpredsednik Vlade Srbije i funkcioner SNS-a Nebojša Stefanović izjavio je da je Aleksandar Vučić jedini političar koji može da pobedi u prvom krugu predsedničkih izbora, i istakao da je to njegovo lično mišljenje, te da još nisu zakazani sastanci stranačkih organa po tom pitanju.

"Izuzetno cenim ono što je Vučić uradio dobro za zemlju", rekao je Stefanović, i dodao da će svakako poštovati Vučićevu odluku o tome da li će se ili ne kandidovati za predsedničke izbore.

"Ipak, važno je da izaberemo kandidata koji može da napravi najbolji rezultat i koji može da sigurno pobedi i omogući kontinutet politike koja Srbiju uspravlja, koja je napravila ekonomske reforme. U ovom trenutku, vidim da je Vučić jedini kandidat koji u prvom može ubedljivo da pobedi. Vrlo sam racionalan i ne vodim se samo time što sam njegov bliski saradnik i što poštujem ono što radi premijer Vučić", rekao je Stefanović novinarima.

Rekao je da ne skriva svoje lično mišljenje da Vučić treba da bude kandidat i najavio da će ga izneti na sednicama stranačkih tela.

Istakao je da sada treba dopustiti da Vučić razgovara sa predsednikom Tomislavom Nikolićem i napravi izbor. 

Stefanović je rekao da nema informacija da će predsednik i premijer razgovarati ovog vikenda.

Број коментара 21

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара