Читај ми!

Rudić: Možemo da skinemo Srbe sa trona

Čuveni hrvatski vaterpolo trener Ratko Rudić, koji se posle boravka u Brazilu vratio u matični savez kao savetnik, izjavio je da je uveren da Hrvati u narednom periodu mogu da skinu Srbiju sa trona. Srpski vaterpolisti aktuelni su prvaci Evrope i sveta, olimpijski pobednici i osvajači Svetske lige.

"U narednom periodu pokušaćemo da se dodatno popravimo i opet dođemo do nekog najsjajnijeg odličja. Možemo da pariramo Srbima, to se može ostvariti zajedničkim snagama svih nas koji radimo u hrvatskom vaterpolu", rekao je Rudić za Jutarnji list.

On je na klupi Hrvatske u periodu od 2005. do 2012. osvojio evropsku, svetsku i olimpijsku titulu, a olimpijsko zlato osvajao je i dva puta kao selektor SFRJ i jednom kao selektor Italije.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије