Читај ми!

Vest Hem želi Mandžukića umesto Zaze

Fudbalski klub Vest Hem želi da Simonea Zazu vrati nazad u Juventus, a da umesto njega u svoje redove dovede hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića. Agent Simonea Zaze, Vićenco Morabito potvrdio je juče da će se Zaza definitivno vratiti u Juventus jer Vest Hem ne želi da ga zadrži.

Prema navodima Tutosporta, predlog Vest Hema je da tokom zimskog prelaznog roka na Zazino mesto dođe Mandžukić.

Zaza je ovog leta prešao na pozajmicu u Vest Hem za pet miliona evra sa opcijom da taj premijerligaš otkupi njegov ugovor za 20 miliona ukoliko odigra 14 utakmica.

Međutim, italijanski fudbaler je odigrao samo 11 mečeva, a zatim je poslat na tribine, pišu italijanski mediji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије