Milićević: Nismo čuli alternativu reformama

Šef poslaničke grupe SPS Đorđe Milićević rekao je da su neosnovane kritike opozicije da će budžet "protrčati" kroz parlament i da se vlada plaši rasprave, poručujući da će budžet biti usvojen na vreme i da će oslikavati rezultate vlade koji su vidljivi.

"Nikada se vlada nije plašila rasprave. Očekujemo kontstruktivnu raspravu, a ne opstrukciju, koju čini opozicija, čime urušava dostojanstvo parlamenta", rekao je Đorđe Milićević novinarima.

Kako je naveo, danas smo videli zajednički nastup gotovo svih opozicionih stranaka u parlamentu, i da je vladajuća većina očekivala da čuje šta je alternativa reformskom kursu vlade, a da to nije spisak lepih želja.

"Umesto toga čuli smo kritiku o rokovima, zašto budžet nije bio u parlamentu 1. novembra", naveo je Milićević i dodao da će budžet biti usvojen na vreme.

Povodom kritika opozicije da je zabranjen prenos sednice na RTS, Milićević je rekao da se vlada i skupština ne bave uređivačkom politikom RTS, niti su to činili, niti imaju nameru da to čine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво