Policijska akcija u Bijeljini, uhapšen pripadnik crnogorskog narko-klana?

U velikoj policijskoj akciji na području Bijeljine, koju sprovodi Uprava MUP-a Republike Srpske za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa MUP-om Srbije i MUP-om Crne Gore, uhapšena je jedna osoba, objavila je bijeljinska BN TV. Pretreseni su objekti u naselju Intergaj i kod Železničke stanice.

Euroblic je objavio da je uhapšen "glavni egzekutor crnogorskog narko-klana", koji se dovodi u vezu sa izvršenjem teških krivičnih dela.

U policijskoj akciji, kako je navedeno, pretreseni su i objekti u naselju Intergaj i kod Železničke stanice.

MUP-u RS je zvanično potvrdio da su na području Bijeljine pretresene prostorije koje koriste osobe za koja se sumnja da su povezane s organizovanim kriminalnim grupama i da su izvršioci krivičnih dela iz oblasti organizovanog kriminala.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 31. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије