Remi omladinaca Čukaričkog u Domžalama

Omladinci Čukaričkog odigrali su večeras nerešeno 1:1 s Domžalama u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za fudbalsku Ligu šampiona. Domaćin je do prednosti stigao u 54. minutu, golom Žana Žužeka, da bi izjednačenje Čukaričkom u 63. doneo Marko Šarić.

U prvom poluvremenu na stadionu u Domžalama pred oko 1.000 gledalaca nije bilo mnogo uzbuđenja. Bitka se uglavnom vodila na sredini terena, a Čukarički je i pored toga imao dva solidna pokušaja da dođe do prednosti, ali su udarci Nemanje Milojevića i Šarića završili pored gola.

Čukarički je posle samo dva minuta igre u drugom delu igre umalo stigao do vođstva, ali je kapiten ekipe s Banovog brda Stefan Šapić pogodio stativu s dva metra, posle dodavanja Šarića s leve strane.

Slovenački tim je od tog trenutka zaigrao znatno bolje, pa je u 54. minutu stigao do prednosti. Lovro Vrandečič je izveo prekid na desnom boku, a u šesnaestercu Čukaričkog je pronašao usamljenog Žužeka, koji je iz prve šutirao sa oko 10 metara i savladao Petra Ćulibrka.

Čukarički je dva minuta kasnije umalo stigao do izjednačenja, ali je pokušaj Jovanovića glavom sa oko pet metara, nakon centaršuta Stefana Veličkovića s desne strane, krajnjim naporima odbranio golman Domžala Žiga Frelih.

Gosti iz Beograda nastavili su ofanzivnom igrom, a do izjednačenja su stigli posle još jedne akcije po desnom boku. Veličković je još jednom dobro prošao, te je u petercu uposlio Šarića, koji se oslobodio svojih čuvara i udarcem s pet metara savladao Freliha.

Do kraja susreta oba tima imali su nekoliko solidnih prilika da dođu do gola, a najbolju je propustio domaćin u 90. minutu.

Defanzivac Čukaričkog Seid Preljević je spasao svoju ekipu poraza, pošto je loptu s gol linije izbacio nakon udarca Senada Jarovića s oko pet metara.

Revanš je na programu 19. oktobra na Banovom brdu od 18.00.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво