Oslobođeni američki misionari

Sud na Haitiju oslobodio 10 američkih misionara optuženih da su kidnapovali 33 dece u pokušaju da ih ilegalno prebace iz zemlje razorene zemljotresom.

Deset američkih misionara, optuženih da su kidnapovali 33 dece u pokušaju da ih ilegalno prebace iz Haitija, oslobođeni su na osnovu odluke suda u Port-o-Prensu, preneo je Rojters.

Izvor te agencije kaže da misionari, koji su u zatvoru od kada su zaustavljeni na granici Haitija i Dominikanske republike 29. januara, mogli da se nađu na slobodi u četvrtak rano ujutro.

"Odluka je da budu pušteni", rekao je taj izvor, zahtevajući anonimnost.

"Jedna stvar koju sudija traži u krivičnom postupku je kriminalna namera od ljudi umešanih u slučaj, a ništa ne ukazuje da su američki misionari imali kriminalnu nameru", pojasnio je taj izvor.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије