Eko Srbija: Na evidenciji u APR-u zbog redovne kontrole

Kompanija "Eko Srbija" saopštila je da se na Centralnoj evidenciji privremenih ograničenja prava lica registrovanih u APR-u nije našla zbog poreskog prekršaja, već je posredi, kako tvrde, redovna poreska kontrola te kompanije.

Kompanija "Eko Srbija", reagujući na tekst koji je Tanjug objavio "Na listi 'loših direktora' APR-a već popisano 570 firmi", tvrdi da je na taj spisak dospela, jer je u APR-u evidentirano, kako navode, "Obaveštenje o kancelarijskoj kontroli u skladu sa članom 29. Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji, koja će biti obavljena u toku 2016. godine, kao redovna aktivnost poreskih organa".

''Centralna evidencija privremenih ograničenja'', navode iz firme "Eko Srbija", pored izrečenih mera i ograničenja, sadrži i obaveštenja, kojim Poreska uprava obaveštava APR o redovnoj kancelarijskoj kontroli privrednog subjekta.

Centralna evidencija, koju inače ministri u vladi Srbije nazivaju "listom loših direktora", puštena je u rad 1. juna.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво