Читај ми!

Vojvodina putuje u Belorusiju ili Irsku, Čuka ako prođe ide u Dansku

Fudbaleri Vojvodine, ako prođu u treće kolo, igraće protiv boljeg iz dvomeča Dinama iz Minska i Sent Patriksa iz Irske. Čukarički ako prođe Videoton, putovaće u (najverovatnije) u Dansku. Lalatović: Sa Dinamom i Sent Patriksom može da se igra.

Novosađani su u četvrtak u Novom Sadu pobedili Konas Ki sa 1:0, a revanš je narednog četvrtka u Velsu.

U prvoj utakmici drugog kola Dinamo i Sent Patriks odigrali su 1:1.

Fudbaleri Čukaričkog, ako prođu u treće kolo, igraće protiv pobednika duela danskog Mitjilanda i Vaduza iz Lihtenštajna.

Čukarički je sinoć u Mađarskoj izgubio od Videotona sa 0:2, a revanš je narednog četvrtka u Beogradu.

U prvoj utakmici drugog kola danski tim pobedio je sa 3:0.

Lalatović: Sa Dinamom i Sent Patriksom može da se igra

Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je danas da su potencijali rivali u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evropa Dinamo Minsk i Sent Patriks ekipe protiv kojih njegovi fudbaleri mogu da igraju.

Fudbaleri Vojvodine, ako prođu u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa, igraće protiv boljeg iz dvomeča Dinama iz Minska i Senkt Patriks atletika. Vojvodina prvo mora da eliminiše Konas Ki u drugom kolu. Novosađani su sinoć u prvoj utakmici pobedili sa 1:0, a revanš je narednog četvrtka u Velsu.

"Mi tek treba da prođemo Velšane, a da bismo to uradili, moramo dobro da odigramo u revanšu. Juče je odigrano samo prvo poluvreme i ne mogu preterano da komentarišem utakmice za koje tek treba da se izborimo. Dinamo i Sent Patriks su mogući protivnici Vojvodine i Konas Kija, a ne samo Vojvodine i to moramo da imamo na umu. To su dva jako kvalitetna tima, sa budžetima koji su 50 puta veći od našeg, ali ako eliminišemo Velšane i prođemo u treće kolo, verujem da ćemo imati šta da pokažemo", rekao je Lalatović za klupski sajt.

"Fudbal priznaje jedino teren, a mi smo u dobroj formi i verujem da ćemo, ako prođemo dalje, moći da se nosimo i sa Dinamom i sa Sent Patriksom", dodao je trener novosadske ekipe.

Prve utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa igraju se 28. jula, a revanši su na programu 4. avgusta. Ako prođe, Vojvodina će u prvom duelu biti domaćin.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 03. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије