Morinjo: Ibrahimović arogantan? Ne, on je duhoviti pobednik!

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Morinjo odbacio je navode da je Zlatan Ibrahimović arogantan i poručio da je sjajno sarađivati sa njim jer je Šveđanin veoma interesantna osoba.

"Imam tri reči da opišem Zlatana - pobednik, golgeter, duhovit. On je zanimljiva osoba i moraš da ga razumeš ako želiš njegov pravi opis. Ko ga ne zna pomislio bi da je arogantan, na osnovu nekih izjava. Ipak, Zlatan je samo tip koji voli da se šali. Srećan sam što ću ponovo raditi sa njim", rekao je Morinjo, a prenosi "Dejli Mejl".

Ibrahimović je nedavno potpisao jednogodišnji ugovor sa Junajtedom i tako će ponovo sarađivati sa portugalskim trenerom, posle sezone u Interu kada su osvojili šampionat.

Švedski napadač je posle Intera prešao u Barselonu, a onda u Milan i Pari Sen Žermen, pre nego što je odlučio da se u 34. godini oproba i u engleskoj Premijer ligi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 12. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије