Radulović: Pokušao sam Vučiću da uručim tužbu

Konsultacije kandidata za predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima pokreta "Dosta je bilo" trajale su svega 10-ak minuta.

Radulović ni ovog puta nije želeo da odgovara na pitanja novinara Pinka i Studio B, nazivajući ih delom propagandnog tima Vučića.

Pošto su novinari te dve medijske kuće bili uporni da mu postave pitanja u vezi sa izborom sedmog potpredsednika Skupštine i sa tužbom koju je podneo protiv Vučića, Radulović se obraćao drugim medijima, pitajući da li ima još novinara koji bi mu postavili pitanje, ali i pozivajući u jednom momentu i obezbeđenje da reaguje.

Nakon sastanka on je kratko rekao da je Vučić ukratko ispričao kako Srbija napreduje, kako mu je teško da sastavi vladu, a govorio je i o vladavini prava.

Radulović je naveo da je pokušao da Vučiću uruči tužbu koju je podneo pre dve godine protiv njega, a da je Vučić, kako tvrdi, odmah krenuo da vređa, nazivajući ga lopovom i lažovom.

Dodao je da su predstavnici pokreta Vučiću uručili knjigu njihovog potpredsednika Dušana Pavlovića "Mašina za rasipanje para" jer, kako je naveo, govori o tome šta je problem u Srbiji, a nakon toga su izložili i svoj program od 20 tačaka.

Radulović je naveo i da je kandidatu za premijera preneo da je sve što puštaju "blatoidi" laž, podsetivši da je o svemu tome sa njim razgovarao i kada je postajao ministar, a na pitanja novinara da li je imao koristi od stečaja preduzeća u kojima je bio stečajni upravnik, rekao je da nikada njegova porodica nije uzela ni dinar ni od koga i da je ponosan na sve što je radio u tim preduzećima.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара