Lukač: Izveštaj protiv ššest osoba zbog napada na Vučića

Ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač rekao je da je MUP RS podneo Specijalnom tužžilaštvu izvešštaj protiv četiri poznate i dve nepoznate osobe u vezi sa napadom na premijera Srbije Aleksandra Vučića u Potočarima u julu proššle godine, prenose banjalučki mediji.

"S obzirom na to da na nivou BiH, Direkcija za koordinaciju policijskih tela i Tužžilašštvo BiH, nisu niššta uradili u vezi s tim pitanjem, podneli smo izvešštaj 1. aprila", rekao je Lukač u završšnoj reči o Izvešštaju MUP RS o radu za 2015. godinu, prenose banjalučke Nezavisne novine.

Lukač je rekao da javnost nije ranije obavešštena o podnoššenju izvešštaja jer su u dogovoru sa Specijalnim tužžilašštvom prikupljane dodatne informacije.

Premijer Srbije napadnut je u julu proššle godine nakon komemoracije žžrtvama zločina u Srebrenici.

Vučića je, prvo verbalno, a zatim i kamenicama, napala grupa ljudi u Potočarima.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара