Pajtić i SNS o obećanjima i proneverenim parama

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić pozvao je građane da glasaju za DS, jer, kako je saopššteno iz te stranke, sadašnji režim počiva na lažima. SNS pita DS i Pajtić da kažu gde su proneverene narodne pare.

"Oni su došli na vlast lažima, održavaju se na vlasti lažima i žele da ponovo dođu do vlasti lažima. Već četiri godine obećavaju da će svake sledeće godine biti bolje i ništa se ne dešava", rekao je lider DS u razgovoru sa meštanima Knića, a navodi se u saopštenju te stranke.

"Ako zaokružite broj 2 saznaćete istinu o helikopterskoj tragediji, o poplavama u Obrenovcu i drugim gradovima, o incidentu premijerovog brata sa žandarmerijom, o 20 tajnih ugovora kojima su građane oštetili za preko 900 milijardi dinara", kazao je Pajtić.

Pajtić je ocenio da istina smeta režimu zato što mladi odlaze iz zemlje, zato što se živi sve siromašnije i sve gore, zato što smo sve zaduženiji i zaključio da jedino DS ima hrabrosti da kaže - "lažeš, Vučiću".

Srpska napredna stranka poručila je potom Demokratskoj stranci i njenom lideru Bojanu Pajtiću da kažu na "čijim računima su milijarde proneverenih narodnih para koje su, sa svojim prijateljima tajkunima, oteli od građana".

Jedino Pajtić i njegovi saradnici iz DS mogu da otmu novac čak i od dece sa posebnim potrebama i da nastave da pričaju kako se oni, tobože, bore za građane, ocenjuje SNS u saopštenju.

"Kada se funkcioneri DS ne tuku na ulici, ne vređaju žene, novinare i pripadnike nacionalnih zajednica, vraćaju se svojim svakodnevnim aktivnostima - raspirivanju mržnje i politici laži i manipulacije, ali nikako da kažu građanima ono što ih interesuje - kako su uvećali svoju imovinu", navodi SNS u saopštenju.

Naprednjaci poručuju Pajtiću i demokratama, koji su, kako navode, mnogo hrabri, pa se tuku sa građanima na ulici, da konačno kažu na čijim računima su milijarde proneverenih narodnih para koje su, sa svojim prijateljima tajkunima, oteli od građana.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара