Читај ми!

Fifa suspendovala Valka na 12 godina

Bivši generalni sekretar Svetske fudbalske federacije Žerom Valk suspendovan je na 12 godina.

Etička komisija Fife kaznila je Valka zbog toga što je on proglašen krivim za nedolično ponašanje, jer je koristio avion te organizacije u privatne svrhe, ali i zbog uništavanja dokaza i nelegalnu prodaju televizijskih prava za Svetsko prvenstvo.

Valk je suspendovan devet meseci nakon što je otpušten. Valkova suspenzija je za četiri godine duža od kazne prvom čoveku Fife Sepu Blateru, kao i predsedniku Evropske fudbalske unije Mišelu Platiniju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 31. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије