Na proslavi rođendana u Meksiku ubijeno 11 osoba

Najmanje 11 osoba je ubijeno na proslavi organizovanoj povodom 15. rođendana jedne tinejdžerke na jugu Meskika, saopštili su zvanicnici.

Do pucnjave je došlo u petak u saveznoj državi Gerero, nedaleko od granice sa Mičoakanom, gde su veoma česta kriminalna dela povezana sa narkoticima, preneo je AFP.

Guverner države Gerera Hektor Astrudiljo izjavio je da je do pucnjave došlo na rodendanskoj žurci i da je 11 osoba ubijeno.

Kao i Mičoakan i Gerero spada u jednu od najsiromašnijih država u Meksiku, gde su česta kriminalna dela i otmice.

Septembra 2014. godine 43 studenata nestalo je u Gereru, nakon što su ih napali pripadnici lokalne policije, koji su ih kasnije predali narko kartelu, čiji su ih pripadnici najverovatnije ubili, prenosi francuska agencija.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије