Milanović: Dajemo Oreškoviću 24 sata da smeni Crnoju

Predsednik opozicionog SDP-a Zoran Milanović izjavio je da je njegova stranka premijeru Tihomiru Oreškoviću dala 24 sata da smeni ministra branitelja Miju Crnoju, a ako to ne učini SDP će u Saboru pokrenuti postupak za opoziv ministra.

SDP će pokrenuti inicijativu za opoziv Crnoje, rekao je Zoran Milanović na vanrednoj konferenciji za novinare uoči sednice Sabora.

"Nadam se da je kolegama iz Mosta jasno koga su doveli na vlast u Hrvatskoj i ovo nije slučajno. Ovo je obrazac koji će se ponavljati, taj čovek, ako je bio u ovome što se navodi, mora biti smenjen od gospodina Oreškovića odmah i mi mu dajemo 24 sata, u protivnom ćemo pokrenuti inicijativu u Saboru za njegov opoziv i izglasavanja nepoverenja, koja verovatno neće proći", rekao je Milanović.

Ministar branitelja je pre nego što je izabran na tu poziciju rekao da će tražiti izrdu registra "agresora i izdajnika", a potom su mediji obelodanili niz drugih afera poput one da je u biografiji lažirao adresu kao i da je ležao u Remetincu zbog fizičkog nasilja.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара