SAD, pištolj ispalio ispod jastuka, pogodio dete

Policija u američkom gradu Nju Orleansu uhapsila je jednu ženu zbog smrti njenog trogodišnjeg unuka, ubijenog iz pištolja koji se nalazio ispod ženinog jastuka i slučajno je opalio tokom noći.

U policijskom saopštenju se navodi da je metak rano jutros pogodio dečaka u grudni koš i da je on prevezen u obližnju bolnicu, gde je ubrzo preminuo, prenela je agencija AP.

Policajac Geri Flot navodi da je dečakova baka Dionka Kenedi (42), koja je inače zaposlena u obezbeđenju, uhapšena pod optužbama za ubistvo iz nehata, zlostavljanje maloletnika i zanemarivanje deteta.

Optužba za ubistvo iz nehata nosi zatvorsku kaznu od najviše pet godina, dok je za zlostavljanje predviđena kazna do 40 godina zatvora.

Istraga je i dalje u toku, rekao je Flot.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 08. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије