Читај ми!

Hodžson: Runi je lider, mora da postiže golove

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Roj Hodžson pozvao je napadača Mančester junajteda Vejna Runija da pokaže pravu vrednost i predvodi ekipu do uspeha na prvenstvu Evrope u Francuskoj.

"Na Vejnu je veliki pritisak u klubu i u selekciji Engleske. On je lider nacionalnog tima i pravi primer mlađim saigračima. Najvažnija stvar za njega je da krene da postiže golove i vodi reprezentaciju do uspeha na Evropskom prvenstvu", rekao je Hodžson.

Runi je najbolji strelac u istoriji reprezentacije Engleske sa 49 golova, a ove sezone nije efikasan u Junajtedu pošto je postigao samo dva pogotka u Premijer ligi.

Engleska će na EP, koji se održava od 10. juna do 10. jula naredne godine, igrati u B grupi sa Rusijom, Velsom i Slovačkom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 03. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије