Identifikovani saučesnici u eksploziji ruskog aviona

Direktor Federalne službe bezbednosti (FSB) Aleksandar Bortnikov kaže da je Rusija identifikovala grupe koje stoje iza eksplozije ruskog aviona u Egiptu kada su poginule 224 osobe, prenosi "Rojters".

Bortnikov je novinarima rekao da je rad na tome u toku, kao i da istražitelje čeka veliki posao, prenosi Tas.

"Ne mogu ništa da kažem sa sigurnošću u ovom trenutku, ali približno znamo aktere koje su možda odgovorni za to", rekao je Bortnikov.

Avion sa 224 putnika i članova posade srušio se krajem oktobra u planinskoj oblasti na Sinaju, odmah posle poletanja iz Šarm el Šeika ka Rusiji.

Rusija i vlade sa Zapada su objavile da je "erbas A321" u vlasništvu ruske kompanije "Metrodžet" verovatno oborila bomba.

Džihadisti Islamske države su preuzeli odgovornost za taj napad, priznavši da su prokrijumčarili eksploziv u avion.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 12. јун 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије