Ugrčić v. d. direktora Agencije za privatizaciju

Vlada Srbije imenovala je Dragana Ugrčića za vršioca dužnosti direktora Agencije za privatizaciju, objavljeno je u najnovijem broju "Službenog glasnika".

Vlada je Ugrčića imenovala na tu funkciju najduže na šest meseci, stoji u vladinoj odluci.

Direktor Agenicje za privatizaciju prethodno je bio Ljubomir Šubara koji je sa te funkcije razrešen.

Kako prenose elektronski mediji, Ugrčić je do sada bio zaposlen u Agenciji za privatizaciju kao vođa projekta - koordinator.

Prema podacima Agencije za borbu protiv korupcije Ugričić je bio i na funkciji člana Nadzornog odbora "Novkabela" iz Novog Sada.

Vlada je početkom oktobra smenila Šubaru sa mesta direktora Agencije, pošto je Ministarstvo privrede bilo nezadovoljno njegovim radom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво