Читај ми!

Milinković: Igrači su pokazali karakter

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je posle pobede u Augzburgu da su njegovi igrači pokazali karakter u značajnoj utakmici.

Crno-beli su slavili pobedu protiv nemačkog bundesligaša rezultatom 3:1 i preuzeli vođstvo na tabeli L grupe Lige Evrope.

"Nastojali smo da odolevamo pritisku ekipe Augzburga, da pariramo i odigramo na pametan način. Sačekali smo naše momente i krenuli u kontranapad, stvorili smo nekoliko prilika. Izmene nisu bile planirane, ali naši igrači su pokazali veliki karakter i kvalitet za ovakav meč", rekao je Milinković novinarima posle utakmice.

On je istakao da je dvostruki strelac Andrija Živković potvrdio da je "pravi biser".

"Uz njega, odlični su bili i Stefan Babović i golman Živko Živković. Partizan igra dobro u Ligi Evrope, daćemo sve od sebe da odigramo ovako do kraja, iako su sa nama veoma jake ekipe. Zahvalio bih i navijačima, došli su u velikom broju i pružili su sjajnu podršku", zaključio je Milinković.

Kapiten Partizana Stefan Babović rekao je da fudbaleri crno-belih treba da budu svesni uspeha pobede u Nemačkoj, ali da ne treba da se zadovolje time.

"Velika pobeda Partizana...Moramo da budemo svesni šta smo uradili, ali u dobru se ne ponesi, u zlu se ne ponizi. Nema sad neke velike euforije. Hajde da kažemo da je ovo bila istorijska pobeda, ali da odmah gledamo napred", rekao je Babović.

"Ljudi, moramo da shvatimo neke stvari. Govorili smo da je BATE 'ovakav-onakav', oni pobede Romu. Govorili smo da AZ Alkmar nije nešto, oni pobede Bilbao. Realno je da smo pobedili dve velike ekipe i uzeli šest bodova u grupi u kojoj su svi realno jači od nas, i finansijski i organizaciono", rekao je Babović.

Partizan u narednoj utakmici Lige Evrope 22. oktobra dočekuje Atletik Bilbao.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 07. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије