Читај ми!

Stefanović: Vučić treba da raspiše izbore na svim nivoima

Potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović rekao je da će Vlada Srbije nastaviti da vodi odgovornu politiku u interesu svih građana. Premijeru Aleksandru Vučiću predložio je da usliši pozive brojnih stranaka i raspiše izbore na svim nivoima, uveren da će narod izabrati najbolje za svoju zemlju.

Nebojša Stefanović je rekao da su se u trenutku kad je Srbija na pravom putu i kad može da ostvari diplomatske i ekonomske pobede, lako udružili levičari, desničari, anarhisti i ekstremisti, koji bez argumenata izgovaraju poruke mržnje i pokušavaju da izazovu nestabilnost.

"Nije im dobro što se gradi 'Beograd na vodi', valjda bi bilo bolje da je Savski nasip ostao ruglo, smetlište i stecište brodskih olupina. Nije im dobro što će ovaj projekat zaposliti 15.000 ljudi u celoj Srbiji, valjda bi bilo bolje da ostanu bez posla", rekao je Stefanović u izjavi Tanjugu.

Ocenjujući da pojedincima nije dobro što "Mercedes" pravi sa "Ikarbusom" autobuse, niti što raste BDP, a smanjuje se deficit, Stefanović kaže da je za vreme vladavine stranaka koje danas drže lekcije, otpušteno 400.000 ljudi, dok je aktuelna vlada broj nezaposlenih smanjila za 50.000.

"Ako je ključna vrednost koja se danas propagira nerad i letovanje po mesec dana u Hrvatskoj, siguran sam da građani ne žele da takvu vrednost dele. Građani ne žele da žive u Srbiji u kojoj nema elementarne ozbiljnosti", naveo je Stefanović.

Istakao je da će Vlada Srbije nastaviti da vodi odgovornu politiku u interesu svih građana, pa i onih koji se sa njom ne slažu. Dodaje da je premijer pozivom na jedinstvo pokazao da je državnik koga ne zanima partijska politika, već dobrobit svih građana.

"Što se izbora tiče, dozvoljavam sebi da predložim premijeru da usliši pozive brojnih stranaka i razmisli o tome da se raspišu izbori na svim nivoima. Uveren sam da će narod umeti da izabere šta je najbolje za Srbiju", rekao je Stefanović.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво