Читај ми!

Dačić: Veliki uspeh Vlade Srbije

Ukidanje jednostrane i protivpravne odluke hrvatske vlade o blokadi‎ granice sa Srbijom predstavlja veliki uspeh politike Vlade Srbije na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem i veliki poraz neodgovorne politike Vlade Hrvatske i njenog premijera Zorana Milanovića, naveo je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

"Građane i privrednike u regionu ovakav ishod može samo da raduje, jer je načelo slobode kretanja ljudi, robe i kapitala od ključnog značaja za ekonomski razvoj i stabilnost, smatra Dačić, objavljeno je na sajtu Ministarstva spoljnih poslova.

"Građane Srbije može da raduje činjenica da Srbija ima premijera i Vladu koji su sposobni i hrabri da donose najbolje moguće odluke za Srbiju i da u tome imaju podršku EU i drugih naših partnera. To se prvi put jasno videlo posle dugog niza godina i to najbolje potvrđuje da je Srbija na pravom i dobrom putu", naveo je u izjavi ministar Dačić.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво