Vulvsi pod istragom zbog sastava ekipe

Upravni odbor Premijer lige zatražio je od Vulverhemptona da obrazloži odluku da na utakmici u utorak protiv Mančester junajteda igra drugi tim.

Menadžer Vulvsa Mik Mekarti odlučio je da sve prvotimce čuva za nedeljnu utakmicu protiv Boltona, jednog od konkurenata u borbi za opstanak, pa je na Old Traford u ekipu uvrstio čak i nekoliko omladinaca.

Mančester junajted je taj susret, koji je više ličio na trening, dobio rezultatom 3:0.

"Upravni odbor je zvanično zatražio objašnjenje, a u zavisnosti od odgovora biće odlučeno da li će protiv Vulverhemptona biti pokrenut disciplinski postupak", navodi se u saopštenju Premijer lige.

Prema pravilniku Premijer lige, svi klubovi su dužni da za svaku utakmicu prijave najbolji mogući tim u tom trenutku.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије