Читај ми!

Vučić i Friden: Nastaviti proces privatizacije

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa izvršnim direktorom Svetske banke Jorgom Fridenom, sa kojim je razgovarao o podršci Svetske banke u procesu privatizacije preduzeća iz portfolija Agencije za privatizaciju.

Aleksandar Vučić i Jorg Friden su konstatovali da je neophodno nastaviti proces privatizacije u Srbiji, koji predstavlja osnovni uslov za uspostavljanje zdrave ekonomije, saopštila je Vlada Srbije, prenosi Tanjug.

Posebno su razgovarali o rešavanju problema 17 zaštićenih preduzeća opterećenih brojnim obavezama prema kreditorima, kao i o načinima za očuvanje radnih mesta i prava radnika u tom procesu.

Tema razgovara bio je i Projekat podrške ranog dečjeg obrazovanja, koji je predviđen novom petogodišnjom strategijom Svetske banke za Srbiju.

Projekat će delom biti finansiran iz Fondacije Novaka Đokovića, dok bi drugi deo sredstava bio obezbeđen iz kredita Svetske banke.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара