Inzagi: Ostaju ogorčenje i razočaranje

Dosadašnji trener Milana Filipo Inzagi rekao je da je "ogorčen i razočaran" zbog otkaza koji je dobio u tom fudbalskom klubu.

Bivši fudbaler Milana Inzagi preuzeo je ekipu prošlog leta, a "rosoneri" su takmičenje u Seriji A ove sezone završili na 10. mestu. Inzagi je otpušten u utorak, a na njegovo mesto postavljen je Siniša Mihajlović.

"Ovim se završava nezaboravno iskustvo koje me je obogatilo na ličnom i profesionalnom planu. Zahvalan sam Milanu što mi je pružio priliku. Sa svojim stručnim štabom dao sam sve od sebe, strastveno smo radili svakodnevno, sa velikom željom i posvećenošću. Ali, nažalost to nije bilo dovoljno i stvari nisu išle onako kako smo želeli", naveo je Inzagi na svom Fejsbuk profilu.

"Ostaju gorčina i razočaranje što nisam imao prilku da nastavim posao, ali to je fudbal. Od srca želim sve najbolje svim igračima sa kojima sam radio protekle godine. Uprkos problemima, uvek su pokazivali poštovanje i profesionalizam", dodao je bivši reprezentativac Italije.

On je zahvalio navijačima na podršci.

"Milan će uvek biti u mom srcu. Navijaću i vrištaću za klub uvek", rekao je Inzagi.

Mihajlović je prošle sezone predvodio Sampdoriju do sedmog mesta u Seriji A, ali je na kraju sezone podneo ostavku, jer, kako je naveo, traži novi izazov.

Mediji su spekulisali da će 46-godišnji bivši fudbaler Intera zameniti Rafaela Benitesa u Napoliju, ali sada se vratio na San Siro, ali kao trener Milana.

Mihajlović, koji je u Interu bio i pomoćni trener Roberta Mančinija, potpisao je sa Milanom dvogodišnji ugovor.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 12. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије