Читај ми!

Marijupolj, brod naleteo na minu

Jedan civil je poginuo a pet vojnika je ranjeno kada je patrolni čamac ukrajinske obalske straže naleteo na minu kod Marijupolja, lučkog grada na jugoistoku zemlje. Ronici tragaju za komandirom čamca.

Kako je javila agencija Ukrinform, 45-godišnji žitelj Marijupolja podlegao je od zadobijenih povreda u bolnici, gde su dopremljena još petorica povređenih, prenosi Tanjug.

Komandira čamca traže ronioci, navodi ukrajinska agencija.

U potrazi su angažovana tri čamca ukrajinske Pogranične službe, kao i plovila spasilačkih timova.

Ranije je saopšteno da se eksplozija desila nedaleko od Azovskog zavoda za remont brodova, kao i da su na patrolnom čamcu bila sedmorica vojnika.

Asošijeted pres podseća da su borbe proruskih i ukrajinskih snaga u blizini Marijupolja u Donjeckoj oblasti trajale mesecima i da je to strateški lučki grad između Rusije i poluostrva Krim.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 03. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије