Читај ми!

Perić: Idemo na pobedu protiv Islanda

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Dejan Perić rekao je da se nada pobedi nad Islandom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

"Idemo da izborimo najbolji plasman i idemo na pobedu. Razmišljamo samo o rezultatu koji će da nas dovede do toga. Igramo sa jednom reprezentacijom koja ima visoki rejting, koja će se sigurno potruditi da u ovim kvalifikacijama izbori učešće na Evropskom prvenstvu", rekao je Perić.

"Sigurno je da će na svom terenu uraditi sve da izbore pozitivan rezultat. Mi se za ovu prvu utakmicu pripremamo kao da je ona jedna jedina, dok revanš u Nišu dolazi posle", dodao je on. Zbog povrede pete umesto Ivana Nikčevića nastupiće Filip Marjanović.

Rukometaši Srbije okupili su se u beogradskom Hotelu In uoči utakmica u kvalfikacijama za Evropsko prvenstvo. Pivotmen reprezentacije Srbije Petar Đorđić rekao je da je srećan zbog povratka u nacionalni tim i dodaje da očekuje neizvestne utakmice s Islandom.

"Imam veliku želju da učinim nešto dobro u reprezentaciji, da odigramo dobro i imamo uspeha u utakmicama koje nas očekuju. Island je vrhunska ekipa, već dugo su u vrhu rukometa. Mislim da naša reprezentacija ima dosta kvaliteta, dobre pojedince i da imamo dobrog selektora koji će sve učiniti da uspemo što bolji rezultat da ostvarimo", kazao je 24-godišnji Đorđić.

Srbija u Grupi četiri, posle dva odigrana kola, zauzima prvo mesto sa maksimalnim učinkom, dok je Island drugi sa po jednom pobedom i porazom. Utakmica trećeg kola Grupe četiri između Islanda i Srbije igraće se u sredu od 21.30 u Rejkjaviku, a u nedelju 3. maja izabranici Dejana Perića ugostiće Island u Nišu.

Evropsko prvenstvo u Poljskoj održaće se od 17. do 31. januara 2016. godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара