Читај ми!

Junajted slavio na Enfildu, pobede Čelsija i Evertona.!

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su Liverpul na Enfildu sa 2:1, u burnom derbi meču Premijer lige. Gosti su došli u vođstvo u 14. minutu golom Huana Mate, da bi isti igrač spektakularnim makazicama duplirao prednost na isteku časa igre. Staridž prepolovio prednost gostiju u 69. minutu. Džerardu crveni karton nakon samo 41 sekunde provedene na terenu, dok je Runi promašio penal u nadokandi vremena! Čelsi pobedom nad Halom od 3:2 otišao na plus šest. Everton savladao KPR sa 2:1.

Fudbaleri Mančester Junajteda savladali su u gostima ekipu Liverpula sa 2:1 i sa utakmicom više približili se na tabeli Premijer lige vodećem Čelsiju na samo pet bodova.

Veliki derbi engleskog fudbala obeležio je reprezentativac Španije Huan Mata postigavši dva majstorska gola za goste, ali i legenda Liverpula Stiven Džerard, koji je zbog nesportskog ponašanja dobio direktan crveni karton početkom drugog poluvremena, nepun minut nakon što je ušao u igru sa klupe.

Mančester Junajted je trijumfom u derbiju pokazao da može da se bori čak i za titulu, a sada zaostaje samo bod za trećeplasiranim Arsenalom na poziciji koja vodi direktno u Ligu šampiona.

U duelu punom uzbuđenja i varnica gosti su mogli da slave i ubedljivije, ali Vejn Runi u sudijskoj nadoknadi realizovao penal pošto je golman Minjole odbranio njegov udarac.

Liverpul je ostao na petoj pozicji sa pet bodova zaostatka za današnjim protivnikom.

Srpski napadač u timu domaćina Lazar Marković je bio u kombinaciji za sastav.

Utakmici na Enfildu prisustvovali su legendarni Pele i bivši menadžer Junajteda Aleks Ferguson.

Fudbaleri Čelsija pobedili su na gostujućem terenu Hal sa 3:2 i stekli šest bodova prednosti nad Mančester sitijem. Ekipa Žozea Morinja je prva na tabeli sa 67 bodova i ima šest bodova više, ali i utakmicu manje od drugoplasiranog Mančester sitija. Hal zauzima 15. mesto na tabeli sa 28 bodova, tri više od zone ispadanja.

Čelsi je poveo u drugom minutu golom Edena Azara, a vođstvo je duplirao Dijego Kosta u devetom minutu. Ahmed Elmohamadi smanjio je zaostatak u 26. minutu, a dva minuta kasnije izjednačio je Abel Ernandes. Pobedu Čelsiju doneo je Loik Remi u 77. minutu, dva minuta pošto je ušao u igru.

Fudbaleri Evertona pobedili su na gostujućem terenu Kvins Park Rendžers sa 2:1 i ostvarili drugu uzastopnu pobedu. Everton je poveo u 18. minutu golom Šejmusa Kolmana, a izjednačio je Eduardo Vargas u 65. minutu. Pobedu ekipi Roberta Martinesa doneo je Aron Lenon u 77. minutu.

Posle osme prvenstvene pobede Everton zauzima 13. mesto na tabeli sa 34 boda, a Kvins Park Rendžers koji je pretrpeo 20. poraz u prvenstvu, zauzima pretposlednje 19. mesto sa 22 boda.

Ovako je protekao derbi na Enfildu:

16.25 - Kraj meča - Mančester junajted je pobedio Liverpul na Enfildu sa 1:2! 

16.23 - Penal za Junajted nakon starta Čana nad Blindom. Ipak, Miljole sjajno "čita" i brani šut Vejna runija! 

16.00 - GOL, GOL, GOL - Liverpul smanjuje prednost nakon što je Staric iskoristio grešku odbrane gostiju - 1:2. 

15.50 - GOOOOL - 0:2! Ponovo je strelac bio Huan Mata, i to na spektakularan način, makazicama! 

15.36 - Novi šok na Enfildu - crveni karton za Stivena Džerarda nakon samo 41 sekunde provedene u igri, zbog starta nad Ererom. Čini se prestroga odluka... 

15.35 - Počelo je drugo poluvreme. Jedna ali veoma bitna promena u timu Liverpula - na terenu je legendarni kapiten Stiven Džerard. Zamenio je Lalanu. 

15.20 - Završeno je prvo poluvreme vođstvom gostiju iz Mančetsera - 0:1. Liverpul stvara šanse ali za sada ne uspeva da savlada De Heu, dok je Junajted organizovaniji i čini se zna talno šta hoće. 

14.45 - GOOOOOL, Junajted vodi na Enfildu! Gol je u 14. minutu iskosa sa desne strane postiga Huan Mata - 0:1!

14.30 - Počeo je meč ljutih rivala na Enfildu... 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 13. јун 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије