Читај ми!

Katar domaćin u novembru i decembru

Fudbalsko prvenstvo sveta 2022. godine u Kataru biće održano u novembru i decembru, odlučila je Međunarodna fudbalska federacija. Finalna utakmica tog šampionata biće odigrana 18. decembra.

Radna grupa Fife predložila je prošlog meseca da se prvenstvo 2022. u Kataru prebaci sa uobičajenog letnjeg termina na zimu zbog visokih temperatura na Bliskom istoku, a taj predlog usvojio je Izvršni odbor te organizacije. Fifa takođe "u principu" želi da prvenstvo u Kataru traje 28 dana, četiri dana kraće nego prethodni šampionati, izjavio je portparol Fife Valter de Gregorio.

"Izvršni odbor doneo je odluku prema kojoj će se Svetsko prvenstvo 2022. godine igrati u novembru i decembru, a finale je na programu 18. decembra, kada Katar ujedno slavi i Dan državnosti", saopštila je Fifa.

Naredna svetska fudbalska smotra biće održana 2018. godine u Rusiji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара