Ilić nakon odlaska Ćirića: Dokle više ovako?

Kapiten Partizana Saša Ilić razočaran je ekspresnim odlaskom Dragana Ćirića sa mesta sportskog direktora crno-belih.

Ćirić je razočaran srpskim fudbalom koji po njegovom mišljenju "vrvi od nelogičnosti, nedorečenosti, ličnih interesa i neraščišćenih računa i računica", samo dva meseca po povratku u Humsku naputio Partizan.

"Ćirić je zaslužio više poštvanja. Bio je veliki igrač, poznaje fudbal, idol je navijača i iznad svega mnogo voli klub. Nisam više ni sam pametan kuda sve ovo vodi, hoćemo li se konačno dozvati pameti", rekao je Ilić.

Ilić je istakao da ovo nije prvi put da se nešto slično dešava u Partizanu koji kao veliki klub to ne bi smeo da dozvoli.

"Veoma sam zatečen odlakom Dragan Ćirića iz Partizana, verovao sam da se sa praksom "trošenja" velikih klupskih imena prestalo, ali izgleda da se neke stvari ne menjaju. Znam Ćirića dugi niz godina, još iz omladinskih kategorija, kasnije smo zajedno igrali i u prvom timu, a izuzetno dobro ga poznajem i kao osobu i odgovorno tvrdim da se radi o jednom od najispravnijih ljudi koje sam u životu upoznao. Zato mi je izuzetno krivo što se sve ovo događa, Partizan je veliki klub i neke greške iz prošlosti ne bi smele da nam se ponavljaju. To zaista ničemu ne vodi!", istakao je Ilić u izjavi za list "Sport".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара