Читај ми!

Real ponovo pobeđuje

Fudbaleri Real Madrida pobedili su na svom terenu Deportivo sa 2:0, u utakmici 23. kola španskog prvenstva i stekli četiri boda prednosti u odnosu na Barselonu. Sevilja savladala Kordobu sa 3:0.

Real je poveo u 23. minutu golom Iska, a konačan rezultat postavio je Karim Benzema u 73. minutu, što je bio njegov 12. gol u prvenstvu.

Ekipa Karla Ančelotija je želela da se iskupi pred svojim navijačima na Santjago Bernabeu za poraz od 0:4 iz prošlog kola od gradskog rivala Atletika.

Real je mogao ubedljivije da pobedi, ali su Kristijano Ronaldo i Garet Bejl pogodili stativu u prvom poluvremenu.

U 75. minutu za Real je debitovao Lukas Silva, koji je krajem januara iz Kruzeira došao u "kraljevski" klub.

Real je prvi na tabeli sa 57 bodova i ima četiri boda više, ali i utakmicu više od Barselone, a Deportivo zauzima 12. mesto sa 24 boda.

Fudbaleri Sevilje zabeležili su važnu pobedu nad Kordobom u borbi za četvrto mesto Primere, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Sevilja je na svom terenu sa 3:0 savladala ekipu trenera Miroslava Đukića, u 23. kolu španskog prvenstva.

Strelci su bili Gžegož Krihovjak, Karlos Baka i Visente Ibora.

Sevilja je sada četvrta sa 45 bodova, jednim više od Valensije, koja će u nedelju igrati svoju utakmicu 23. kola.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије