Читај ми!

Emigranti otkriveni u vozu u Preševu

Carinici su na železničkoj stanici Preševo sprečili pokušaj deset državljana Sirije i Alžira da ilegalno pređu državnu granicu, saopštila je Uprava carine.

Emigranti su se, prema već uobičajnom modelu, sakrili u vagon teretnog voza koji je iz Grčke išao ka Nemačkoj, prenosi Tanjug.

Kako se navodi, voz je pregledan u saradnji sa policijom, a carinici su tokom pregleda koristili uređaj za merenje koncentracije ugljen-dioksida.

Povišene vrednosti koncentracije tog gasa ukazivale su na prisustvo živih bića, te je otvoren vagon na koji je bila natovarena kamionska prikolica čija je cerada bila pocepana i u kojoj je otkriveno deset ilegalnih emigranata iz Sirije i Alžira.

Oni su, navodi se, predati su u dalju nadležnost graničnoj policiji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво