Читај ми!

Jablanović: Zlonamerne interpretacije moje izjave

Ministar u kosovskoj vladi za povratak i zajednice Aleksandar Jablanović izjavio je da je i kao čovek i kao ministar imao obavezu da reaguje i osudi napad Albanaca na Srbe u Đakovici koji su došli da Božić proslave u svom rodnom gradu i svojoj crkvi.

"Imao sam obavezu da osudim napad na sve građane koji na miran način hoće da ostvare svoje pravo", rekao je Jablanović, gostujući u emisiji "Otvoreno o ..." televizije Most.

Jablanović je tada one koji su kamenovali autobus sa Srbima, nazvao "divljacima".

Istakao je da je njegova izjava zlonamerno interpretirana od strane nekih medija i preneta na način kao da vređa sve građane Đakovice.

"Protesti koji se dešavaju i na kojima se ja pominjem u suštini nisu upereni protiv mene već su upereni ka destabilizaciji Vlade", naglasio je Jablanović i dodao da smatra da će ova Vlada prebroditi krizu nastalu zbog ovih dešavanja.

On je ocenio da nije reč o krizi Vlade već o krizi opozicije koja nema načina niti je, kako on kaže "sposobna" da ugrozi Vladu nekim drugim metodama već je odabrala metod ulice i nasilja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво