Читај ми!

Troicki u trećem kolu kvalifikacija

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u treće kolo kvalifikacija za glavni žreb ATP turnira u Brizbejnu pošto je savladao Slovaka Miloslava Mečira sa 7:6 (7:5), 2:6, 7:6 (13:11). Naredni protivnik našeg tenisera je Amerikanac Denis Kudla.

Meč je trajao dva sata i 20 minuta, a Troicki je bio na ivici poraza pošto je Mečir u taj-brejku odlučujućeg seta poveo sa 6:2 i imao četiri vezane meč lopte.

Usledio je veliki preokret srpskog tenisera koji je na kraju stigao na korak od glavnog žreba turnira koji se igra za nagradni fond od 494.310 dolara.

Protivnik Troickom u poslednjoj rundi kvalifikacija biće Amerikanac Denis Kudla, pošto je savladao Daniela Tara iz Japana sa 3:6, 7:5, 6:3.

Troicki je, prethodno, do trećeg kola kvalifikacija stigao pobedivši Slovaka Miloslava Mečira sa 7:6 (7:5), 2:6, 7:6 (13:11).

Naš teniser je drugi nosilac u kvalifikacijama i trenutno 101. teniser sveta, dok se Kudla nalazi na 121. mestu ATP liste.

Nagradni fond na turniru u Brizbejnu iznosi 494.310 dolara.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво