Uhapšeno troje ljudi zbog šverca cigareta

Niška i pirotska policija uhapsile su tri osobe zbog nedozvoljene trgovine cigaretama i zaplenile oko 7.500 paklica cigareta makedonske proizvodnje ukupne vrednosti oko 15.000 evra

Uhapšeni su Z. M. (50) i I. P. (36) iz Niša, kao i N. M. (44) iz Pirota, saopštila je policija.

Cigarete su pronađene u automobilu kojim je upravljao N. M. a policija sumnja da su bile namenjene prodaji na domaćem tržištu.

U automobilu je takođe pronađeno 30 metaka kalibra 7,9 milimetara u nelegalnom posedu.

Prilikom pretresa stana Z. M. pronađeno je oko 11.000 evra a sumnja se da je taj novac dobijen prilikom preprodaje cigareta od N. M.

Policija je oduzela cigarete, novac, municiju i automobil, a uhapšenima je određeno policijsko zadržavanje.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије