Inijesta: Želimo da igramo kao kod Pepa

Andres Inijesta je istakao da je uzbuđen zbog novog početka u kome se nalazi Barselona. On veruje da, iako će biti teško, ekipa može igra i da osvaja trofeje kao u vreme kada je na klupi sedeo Pep Gvardiola.

Fudbaler Barselone Andres Inijesta rekao je da će ekipa pokušati da vrati formu i igru sličnu onoj iz vremena trenera Pepa Gvardiole kada je osvojeno 14 trofeja u četiri godine.

Gigant sa Nou Kampa u ovom prelaznom roku doveo je Luisa Suareza, Žeremija Matijea, Ivana Rakitića, Klaudija Brava i Marka Andrea Ter-Štegena.

"Hoćemo ponovo da pobeđujemo i da donosimo radost navijačima. Ove sezone biće nam baš teško, ali želimo da ponovimo sezonu 2008/2009. Sada je slična situacija, svi smo uzbuđeni zbog novog početka", rekao je Inijesta za klupski sajt.

Ekipu Barselone ovog leta napustili su Aleksis Sančez, Sesk Fabregas, Viktor Valdes, Džonatan dos Santos, a povukao se kapiten Karles Pujol.

Do promene je došlo i na klupi, pošto je Herarda Martina zamenio Luis Enrike.

"Krećemo od nule. Bilo je dosta promena, ali želja za uspehom je velika kod svih igrača. Cilj je da osvojimo što više trofeja ove sezone", dodao je Inijesta.

On je dodao i da očekuje da Luis Suarez, koji je plaćen 80 miliona evra, bude veliko pojačanje.

Ekipa Barselone u prvom kolu Primere, 23. avgusta, dočekuje Elče.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво