Uhapšen lažni biznismen u Knjaževcu

Zbog sumnje da se predstavljao kao poslovan čovek koji će otvoriti nove fabrike u Knjaževcu, pri čemu je više osoba oštetio za oko 290.000 dinara, policija uhapsila A. M. iz Uroševca.

Uhapšenom A. M. (33) je knjaževačka policija odredila zadržavanje zbog četiri prevare, prenosi Beta.

Osumnjičen je da se u Knjaževcu predstavljao kao poslovan čovek koji će kupiti ili otvoriti nove fabrike, i tvrdio da u Albaniji, Makedoniji i Italiji ima velika preduzeća - fabrike cigareta i benzinske pumpe.

Time je doveo u zabludu više osoba kojima je tražio novac, uz obećanje da će se njihovo ulaganje u razne poslovne poduhvate višestruko vratiti kroz poslovnu saradnju, sponzorstva i zaposlenja.

Sumnja se da ih je na ovaj način oštetio za oko 290.000 dinara.

Policija sumnja da je A. M. na sličan način varao ljude i drugde u Srbiji, te moli građane da se jave najbližoj policijskoj stanici ukoliko su i oni prevareni na taj način.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 12. јун 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије