Uhapšena zbog ubistva muža

Za ubistvo Zorana Gojšine, snimatelja užičke televizije "Alfa", čije je beživotno telo nađeno nedaleko od Kadinjače, osumnjičena njegova supruga. Uhapšena i određeno joj policijsko zadržavanje, saopštila užička policija.

Užička policija je saopštila da je za ubistvo Zorana Gojšine, snimatelja užičke televizije "Alfa", čije je beživotno telo nađeno u subotu nedaleko od Kadinjače, osumnjičena njegova supruga Mara, koja je uhapšena i određeno joj je policijsko zadržavanje.

Supružnici su, prema navodima policije, pre tri dana došli u porodičnu kuću osumnjičene u Gornjoj Crkvici, kod Bajine Bašte, gde je iz neutvrđenih razloga došlo do verbalnog sukoba, a zatim i do međusobnog fizičkog obračuna.

U tuči u kojoj su oboje koristili i noževe, Mara je, prema tvrdnji policije, zadala suprugu dva smrtonosna uboda nožem u predelu stomaka, da bi zatim leš sakrila u letnju kuhinju, u dvorištu porodične kuće.

Osumnjičena je narednog dana, u kasnim večernjim satima, isekla leš svog muža, odsekavši mu glavu i udove, a zatim je delove tela umotala u najlon i u toku noći između 18. i 19. septembra, telo ubacila u gepek vozila i odvezla do mesta zvanog "Dejića pećina" u selu Zaglavak, kod Bajine Bašte.

U policijskom saopštenju se navodi da je osumnjičena posle toga leš iznela iz vozila, polila ga benzinom, koji je prethodno kupila na benzinskoj pumpi i zapalila.

Ostatke zapaljenog leša pronašao je juče poslepodne slučajno jedan prolaznik koji je taj slučaj prijavio policiji.

Tokom policijskog obezbeđenja mesta događaja, iz pravca Užica osumnjičena je naišla svojim putničkim automobilom i tom prilikom rekla o kome se radi i priznala policiji izvršenje ovog krivičnog dela.

Obdukcija leša pokojnog Zorana G. biće obavljena danas, saopštila je Policijska uprava, koja sa istražnim sudijom Okružnog suda i Okružnim javnim tužiocem istražuje ovaj zločin.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара