Читај ми!

Utopila se devojčica kod Banjske

Trogodišnja devojčica utopila se u potočiću kod sela Banjska na severu Kosova, saopštio je regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić

Bojić je u izjavi Tanjugu rekao da je nešto posle 19 časova policijskoj stanici u Zvečanu prijavljen nestanak A. K. (3) i da su policijske jedinice odmah izašle na teren radi potrage za devojčicom koja je uz pomoć meštana pronađena u mestu Banjski Dvori u u blizini Banjske u jednom potočiću.

"Devojčica je bez znakova života prebačena u Zdravstveni centar u Kosovskoj Mitrovici kako bi se pokušala reanimacija, ali nažalost bez uspeha", rekao je Bojić.

Ministar Aleksandar Vulin uputio je telegram saučešća porodici utopljene devojčice.

"Zatekla me je vest o nenadoknadivom gubitku koji vas je zadesio. Za iznenadnu smrt Vašeg deteta ne postoje reči utehe. Saosećam u Vašem bolu i molim Vas da izdržite, kako bi uspomena na Vašeg malog anđela živela u Vama, u Vašim mislima i u Vašem srcu", navodi se u telegramu Vulina.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије