Читај ми!

Devojčica ranjena zalutalim metkom

U dvorištu porodične kuće u Crvenki devojčica M. M. ranjena je metkom koji je zalutao sa slavlja u komšijskoj kući.

Incident se dogodio sinoć, a metak koji je ranio 14-godišnju devojčicu stigao je iz komšiluka sa porodičnog slavlja, saopštila je policija u Somboru.

Kako javlja Radio-televizija Vojvodine, ranjena devojčica je zadobila lakše povrede, smeštena je u bolnicu u Somboru i njeno stanje je trenutno stabilno.

Policija je identifikovala pet muškaraca koji se sumnjiče da su tokom slavlja pucali iz vatrenog oružja, a protiv M. G. (27), Đ. G. (47), T. G. (42), M. G. (53) iz Crvenke i M. Š. (54) iz Vrbasa biće podnete krivične prijave zbog sumnje da su nosili oružje bez dozvole.

Najavljeno je da će nakon utvrđivanja svih okolnosti protiv osumnjičenog biti podneta krivična prijava i zbog sumnje da je izazivao opštu opasnost.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 06. јун 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије