Uhapšen predsednik Radničkog iz Niša

Niška policija uhapsila predsednika Upravnog odbora Fudbalskog kluba "Radnički" Gorana Vesića iz Kruševca. Vesić osumnjičen da je protivpravno prisvojio više od dva miliona dinara.

Predsednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba Radnički iz Niša Gorana Vesića (45) iz Kruševca, uhapšen je zbog sumnje da je protivpravno za sebe prisvojio više od dva miliona dinara, saopštila je policijska uprava Niša.

Vesić je 8. juna ove godine na blagajni kluba podigao 1,2 miliona dinara za isplatu premija i 900.000 dinara za isplatu nagrada igračima, treneru i šefu stručnog štaba, navodi se u saopštenju.

Novac je klubu, kako se napominje, uplatila Uprava za sport grada Niša, a Vesić je novac zadržao i nije isplatio premije i nagrade "iako su sredstva namenski odobrena".

U saopštenju se ističe da je 14. jula ove godine na ime obeštećenja za prelazak jednog igrača "Radničkog" u inostrani klub primio 5.000 evra, a novac nije uplatio na žiro račun kluba, već ga je zadržao za sebe.

Istražni sudija Okružnog suda u Nišu Zoran Popović rekao je Tanjugu da je posle saslušanja doneo rešenje o sprovođenju istrage i Vesiću odredio jednomesečni pitvor.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије