Dvoje mrtvih u nesreći kod Vrnjačke Banje

Dve osobe su izgubile život, a dve povređene u saobraćajnoj nesreći na putu Kraljevo - Kruševac.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Kraljevo - Kruševac, u Štulcu kod Vrnjačke Banje, dve osobe su izgubile život, a dve su povređene, saopštila je kraljevačka policija.

Nesreća se dogodila noćas oko tri sata, kada su se sudarila dva putnička automobila registarskih oznaka Vrnjačke banje - pežo kojim je upravljao B.R. (1982), sa suvozačem S.T. (1984), i opel kojim je upravljao V.N. (1957), sa suvozačem S.J (1968).

Svi su odmah prebačeni u Zdravstveni centar „Studenica" u Kraljevu, gde su vozači jutros preminuli. Suvozači, koji su prema prvim informacijama zadobili lake telesne povrede, zbrinuti su na Odeljenju ortopedije i nalaze se van životne opasnosti.

Saobraćaj na tom delu puta je bio u prekidu oko dva sata i odvijao se alternativnim putnim pravcima.

Uviđaj je izvršila zamenik Osnovnog javnog tužioca u Kraljevu u prisustvu pripadnika saobraćajne policije, navodi se u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије