Ponovo uhapšen odbegli italijanski mafijaš

Italijanska policija ponovo je uhapsila odbeglog mafijaša Domenika Kutrija koji je pobegao iz kombija na putu ka sudu. U bekstvu praćenom oružanim sukobom u stilu Divljeg zapada poginuo je njegov brat.

Nakon filmske scene bekstva iz kombija kojim je vožen u sud, italijanska policija ponovo je uhapsila Domenika Kutrija, osumnjičenog za veze sa mafijom.

Domeniko Kutri je pronađen "sa napunjenim pištoljem pored sebe" u skrovištu blizu Milana, saopštila je policija. Osumnjičeni saučesnik takođe je uhapšen, javlja Rojters.

Kutrija, koji je osumnjičen za veze sa mafijom Ndrangeta iz Kalabrije i služio je doživotnu kaznu zatvora zbog planiranja ubistva, izbavili su iz transportnog kombija u ponedeljak, dok je išao u sud na saslušanje, maskirani muškarci koji su poprskali policajce biber sprejom i uzeli slučajnog prolaznika za taoca.

Usledio je oružani sukob u kome je Kutrijev brat Antonio pogođen i kasnije podlegao povredama.

Mediji su uporedili pucnjavu kod Milana sa scenom sa Divljeg zapada.

Kutrijeva majka je u izjavi za list "Korijere dela sera" apelovala na sina da beži i da se ne predaje rekvaši: "U suprotnom je Nino poginuo uzalud".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво